Τελευταία προηγούμενη Εκδηλώσεις

Ανακαλύπτοντας τα χαρίσματά μου!

LIVE WEBINAR SERIES

Ανακαλύπτοντας τα χαρίσματά μου!  Σε ένα κόσμο που χαρισματικός άνθρωπος νοείται μόνο όποιος ξεχωρίζει μέσω ουσιαστικής προσφοράς στην τέχνη, την επιστήμη, τον αθλητισμό, στο επιχειρείν ή και στην κοινωνία, είναι λογικό και αναμενόμενο να μην ασχολείται κανείς με τα δικά του χαρίσματα. Πιο συγκεκριμένα δεν ερευνούμε για να εντοπίσουμε αν έχουμε χαρίσματα, αλλά ακόμα και αν μπούμε στην διαδικασία αυτό-εξερεύνησης, να μην γνωρίζουμε ούτε το πώς να τα εντοπίσουμε, ούτε και πώς να τα αξιοποιήσουμε καταλήγοντας συνήθως στο ότι δεν έχουμε κάποιο χάρισμα!

Τόλμησε να Ονειρευτείς & να Πράξεις

LIVE WEBINAR SERIES

Ένα δίωρο δυναμικό Webinar από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Δρ. Γιώργο Καραθάνο! Μία κυριολεκτικά Ονειροεργαλειοθήκη Υλοποίησης στόχων και ονείρων! Τα πρακτικά βήματα για να σχεδιάσετε και να ζήσετε την ζωή που επιθυμείτε άμεσα! Θα δοθούν Σημειώσεις και Βεβαίωση παρακολούθησης!!! Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας Zoom

Δέσμιος της Εικόνας μου? Όχι πια!

ONLINE WEBINAR SERIES

Η International e-learning academy (μέλος της The I3C’s Centre-Λονδίνο) σε συνεργασία με το Hellenic Institute of Coaching οργανώνει το webinar Δέσμιος της Εικόνας μου? Όχι πια!