«Ένας γυμνός θεός»,

ένα παραμύθι για μεγάλους από τον Δρ. Γιώργο Καραθάνο

Τιμή 16 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Παρουσίαση

Η ζωή μας περνά από διαφορετικές καταστάσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, ευχάριστες, δυσάρεστες, με παρέα και μοναξιά, με οικογένεια και μη, αλλά έρχεται η στιγμή που μας χτυπά την πόρτα η ανάγκη να γνωρίσουμε την ουσία μας.

Οι σκέψεις δυνατές , συγκρουόμενες αλλά και θολές. Τότε καλούμαστε να πάρουμε θέση, να δούμε και να αποφασίσουμε.

Το «Ένας γυμνός θεός» είναι ένα παραμύθι για μεγάλους που αρνούνται να συμβιβαστούν στο επιφανειακό, στο επιδερμικό, στο καθοδηγητικό που τους επιβάλλεται ή τους βολεύει. Είναι για όσους αποφασισμένα ψάχνουν να βρουν την αλήθεια της ύπαρξής τους και του «είναι» της ψυχής τους. Για όσους δεν σταματάνε στα υλικά, στα πρόσκαιρα και στα εφήμερα. Ένα παραμύθι ζωής που οδηγεί στην αποκάλυψη της αλήθειας της ύπαρξης.

Που θα οδηγηθεί τελικά ο ανυπότακτος και ασυμβίβαστος Άρης στο ταξίδι που προσκαλείται? Θα ανταμειφτεί, θα φοβηθεί ή θα υποταχθεί? θα παραμείνει εγκλωβισμένος ή θα βιώσει την ελευθερία της ψυχής του?

Τρόπος απόκτησης – βήματα

1. Καταθέτετε το ποσό των 16 ευρώ στον λογαριασμό
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN : GR 6701 7105 6000 6056 1473 10070
BIC pirbgraa

2. Στέλνετε στο email grammateiahic@gmail.com
a. το αποδεικτικό της κατάθεσης
b. την διεύθυνση, το όνομά και τον ταχυδρομικό σας κώδικα.

3. Το βιβλίο και η απόδειξη της πληρωμής σας, σας αποστέλλονται ταχυδρομικά.

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα.

O Δρ. Γιώργος Καραθάνος, με διερευνητικά ανήσυχο και ανεξάρτητο πνεύμα μέσα από την πορεία της ζωής του, ασχολούμενος υπό όλα τα πρίσματα, με την επικοινωνία των ανθρώπων, την σχέση με την ψυχή, την ουσία και τον τύπο, την πορεία του τι και του γιατί στην ζωή και τον θάνατο, κατέχοντας σημαντικούς τίτλους και θέσεις και με ηγετική πορεία στο Coaching, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο “Ένας γυμνός θεός» προσκαλώντας τον αναγνώστη σε μια άλλη οπτική γωνία μέσα στην ζωή που όλοι ζούμε αλλά και μέσω της αναζήτηση της ουσιαστικής συνειδητότητας. Μιας ζωής επιφάνειας και πλαστικού, υποχρεώσεων και πρέπει ή μιας ζωής συνειδητής, ουσίας και ψυχής?