Loading Events

Σύντομη περιγραφή

Εισαγωγή

Πολλά, κι επί το πλείστον αρνητικά, ακούγονται για το Personal Branding, και πολλοί νομίζουν ότι πρόκειται για μια εμπορευματοποίηση του ανθρώπου και μία τοποθέτησή του στην αγορά ως προϊόν και μάρκα. Το Personal Branding όμως δεν είναι μία μεθοδολογία ανάπτυξης πωλήσεων, αύξησης ακόλουθων στα κοινωνικά μέσα ή φθηνό πλασάρισμα του εαυτού με στόχο το υλικό κέρδος, αλλά μια βαθιά αντίληψη και κατανόηση της ατομικής ταυτότητας και η συνειδητή προβολή της στον έξω κόσμο.

 

Σκοπός

Σκοπός του webinar είναι η γνωριμία του κοινού με το personal branding, για ποιο λόγο μας ενδιαφέρει και πως μπορεί το coaching να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, ποια εικόνα προβάλλουμε προς τα έξω και πως θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας. Το personal branding είναι όχι μόνο η φήμη μας και αυτό που λένε οι άλλοι για εμάς όταν δεν είμαστε στο δωμάτιο αλλά και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναρωτηθούμε ποιοι είμαστε, πως φαινόμαστε και πως μπορούμε να διαφοροποιηθούμε σε έναν ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικό κόσμο.

 

Οι υποψήφιοι μαθαίνουν να :

Να αντιλαμβάνονται τη σύνδεση ανάμεσα σε αυτό που είναι κι αυτό που φαίνονται, να ξεχωρίζουν την εικόνα από την ουσία και να παρουσιάζονται συνειδητά και με μεγαλύτερη ακρίβεια ως προς τους στόχους τους και το ποιοι πραγματικά είναι.

 

Σε ποιους απευθύνεται :

Απευθύνεται σε επαγγελματίες όλων των ηλικιών, είτε βρίσκονται στην αρχή, στο μέσο της καριέρας του ή ακόμα και σε μετά-καριέρα, που τους ενδιαφέρει να διερωτηθούν ποια είναι η εικόνα που προβάλλουν, πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τι λέει για εκείνους και τι θα ήθελαν τελικά να εκπροσωπεί, όπως επίσης και να μάθουν πως μπορεί να τους βοηθήσει η διαδικασία του coaching σε αυτήν την αναζήτηση.

 

Η μέθοδος :

Το webinar είναι εντατικό και πρακτικό. Υπάρχουν απλά, λογικά και άμεσα αποτελεσματικά εργαλεία από την ελληνική και διεθνή αγορά τα οποία εφαρμόζονται σε όλους τους συμμετέχοντες για την εφαρμογή όλων όσων διδάσκονται.

 

Τα οφέλη όσων συμμετάσχουν :

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν το Personal Branding και θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ατομικές ασκήσεις ζωντανά, κατά την διάρκεια του webinar, οι οποίες θα διαφωτίσουν τόσο επίμαχα όσο και συναρπαστικά σημεία της προσωπικότητας, του χαρακτήρα αλλά και του personal brand τους!

 

Αρχική τιμή: 100€

Προσφορά: 80€
Early b: 60€ (μέχρι 03 Νοεμβρίου)
Μέλη του HiC: 45€

Θέσεις Περιορισμένες!!

Διαδικασία Συμμετοχής:

Η θέση σας κατοχυρώνεται με την αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής στο email της γραμματείας: grammateiahic@gmail.com
Για όποια διευκρίνηση επικοινωνήστε με την γραμματεία μας: grammateiahic@gmail.com
Κατάθεση:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ COACHING – HELLENIC INSTITUTE OF COACHING
ΙΒΑΝ (ινστιτούτου) : GR7801402560256002002003354
ΒΙC/short code CRBAGRAAXXX

ALPHA BANK

 

Βιογραφικό

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα από επιχειρηματίες γονείς. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Reading (UK) και κατόπιν έκανε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Μουσική στην Αγγλία, Ιρλανδία και Ελλάδα. Εκτός από την οικογενειακή επιχείρηση, έχει εργαστεί ως καθηγήτρια σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σε εταιρίες Συμβούλων επιχειρήσεων ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στελεχών Επιχειρήσεων, για πάνω από 15 χρόνια. Είναι πιστοποιημένη NLP Practitioner (NLP University, California) και έχει παρακολουθήσει το πιστοποιημένο από τον AC (Association for Coaching) πρόγραμμα του EKΠΑ, Executive Coaching & Mentoring.  Στα πλαίσια της δραστηριότητάς της ως Executive Coach ασχολείται ιδιαίτερα με το Personal Branding.