Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αναρωτιέται κανείς αν τελικά θέλει να ζει στην αλήθεια ή όχι δεδομένων των ψεύτικων σχέσεων, επικοινωνιών, των τεράστιων αυτό-ψευδαισθήσεων αλλά και της παγίδευσης μέσα στα ζωτικά ψεύδη μας (ψέματα που λέμε για να καθησυχάσουμε τον εαυτό μας- Ίψεν).

Από την άλλη με μια απερίγραπτή επιδερμικότητα δηλώνουμε α-συνείδητα την αλήθεια μας, κυρίως ως μέσο αντίδρασης, επιβολής, δήθεν επαναστατικής απελευθέρωσης ενώ γνωρίζουμε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια ψυχής, τίποτα δεν ανταποκρίνεται στο τι έχουμε μέσα μας, αλλά είναι μια απελπιστική ανάγκη επιβίωσης, αποδοχής, συνύπαρξης και πολλά άλλα!

Παράλληλα παρουσιάζουμε ατολμία στην αποδοχή, αναγνώριση και έκφραση, με σεβασμό σε εμάς και στον άλλο, των προσωπικών μας αληθειών, πιστεύω, θέλω και ότι άλλο γιατί φοβόμαστε την πιθανή ρήξη σε αντιδιαστολή και με πιθανή σύσφιξη των σχέσεών μας.

Ακόμα και η εικόνα που θέλουμε να δείχνουμε, για να γίνουμε αποδεκτοί, παραβιάζει τρομακτικά την αλήθεια μας οδηγώντας μας σε ένα ακόμα πιο σκοτεινό περιβάλλον ψεύδους και ανυπαρξίας!

Αλήθεια μπορεί να ζήσει το οτιδήποτε, από τον άνθρωπο μέχρι την σχέση, την εργασία, την εξέλιξη, την ίδια την ζωή σε περιβάλλον ψεύδους! Όχι και αποδεικνύεται και με την φυσική!

«Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια απελευθερώσει υμάς» (Ευαγγέλιο, Ιησούς Χριστός) μόνο οφέλη μπορεί να φέρει ο εντοπισμός, η αποδοχή και η έκφραση με σεβασμό και αγάπη η αλήθεια της ψυχής μας, τόσο σε εμάς όσο και στους ανθρώπους που σχετιζόμαστε καθώς και σε κάθε τομέα της ζωής μας!

Ποια όμως είναι η Αλήθεια και η αλήθεια μου, είναι το θέμα στο οποίο απαντά το συγκεκριμένο webinar!

Εισαγωγή

Ένα webinar διάρκειας 2 ωρών το οποίο επικεντρώνεται στην έννοια, ανάλυση και παρουσίαση της Αλήθειας ως θεμελιώδες συστατικό της ύπαρξης, συσχέτισης, εξέλιξης και ζωής του κάθε ανθρώπου.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται για :

– την κατανόηση της Αλήθειας, της αλήθειας και των ειδών της ,

– την έρευνα και συνειδητοποίηση του αν, γιατί και πως επιλέγουμε το ψέμα

– την διαδικασία εντοπισμού, αποδοχής και έκφρασης της προσωπικής αλήθειας πρώτα στον εαυτό μας και μετά στον άλλο με απόλυτο σεβασμό σε κάθε τομέα της ζωής μας!

– την αποδοχή της διαφορετικής αλήθειας του άλλου!

Αναλύει το πλαίσιο της αλήθειας και του ψέματος, το πώς μπορεί να εντοπιστεί η κάθε μια κατάσταση, το γιατί τα επιλέγουμε, καθώς και την απελευθερωτική δύναμη της αλήθειας, σε αντιπαραβολή με την εγκλωβιστική του ψεύδους!

Επιπλέον παρουσιάζει με απλά, κατανοητά και πρακτικά βήματα το πώς μπορεί κανείς να ασχοληθεί με την αλήθεια του και να την επικοινωνήσει αποτελεσματικά ανένοχα, άφοβα αλλά με πολύ πάθος υγείας τόσο στον εαυτό του όσο και στον άλλον, αποδεχόμενος παράλληλα και την αλήθεια του άλλου!

Τα σημεία εκπαίδευσης :

1. Για ποια αλήθεια μιλάμε? Τι εννοούμε? Ορίζοντας το σκηνικό της Αλήθειας και της αλήθειας!

2. Η αλήθεια μου

3. Το ψέμα μου

4. Τα αίτια και το τίμημα του ψεύδους

5. Το αίτια και το τίμημα της αλήθειας

6. Πρακτικά βήματα εντοπισμού της αλήθειας μου

7. Πως θα εκφράσω την αλήθεια μου ? σε μένα? Στον άλλον και γιατί?

8. Συμπεράσματα – ολοκλήρωση.

Σε ποιους απευθύνεται :

Το webinar απευθύνεται σε:

– κάθε άνδρα ή γυναίκα, εργαζόμενο ή άνεργο, πτυχιούχο ή φοιτητή, επιχειρηματία, εργαζόμενο ή και συνταξιούχο ο/η οποίος-α επιθυμεί να ζει την και μέσα στην αλήθεια του και να την κοινοποιεί μοιράζεται με όποιον άλλον άνθρωπο από όποιο τομέα της ζωής του, εκείνος επιλέγει

– κάθε επαγγελματία, Coach, Ψυχολόγο, Σύμβουλο, Εκπαιδευτή, Δάσκαλο. αλλά και κάθε επαγγελματία (όποιου τομέα) που συνεργάζεται με τον άνθρωπο, για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του για μια ζωή γεμάτη από αλήθεια και αγάπη!

Το υλικό του Webinar μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο Coaching από τους επαγγελματίες Coaches αλλά και επαγγελματίες που σχετίζονται με τον άνθρωπο.

Το webinar στηρίζεται σε πρακτικά δομημένα και λογικά βήματα και όχι σε αφηρημένες, αόριστες και αδιευκρίνιστες ενέργειες.

Η μέθοδος :

Το webinar είναι εντατικό και πρακτικό. Υπάρχουν απλά, λογικά και άμεσα αποτελεσματικά εργαλεία από την ελληνική και διεθνή αγορά τα οποία εφαρμόζονται σε όλους τους συμμετέχοντες για την εφαρμογή όλων όσων διδάσκονται.

Τα οφέλη όσων συμμετάσχουν :

– απλό, πρακτικό, κατανοητό και άμεσα εφαρμόσιμο webinar για κάθε άνθρωπο, κάθε ηλικίας, εργασίας, εκπαίδευσης και παρελθόντος

– απλή προσέγιση για την βαθιά κατανόηση της διαδικασίας της αλήθειας και τα βήματα για την εφαρμογή της τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επικοινωνία με τον άλλον

– ένα πλάνο έργου (actionplan) άμεσης εφαρμογής

– ένα κατανοητό εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά

Δεδομένα

Τόπος: On-line μέσω της πλταφόρμας ΖΟΟΜ

Ημερομηνία:  1η Ιουλίου

Εκπαιδευτής :Δρ. Γιώργος Καραθάνος

Ώρα έναρξης – Ώρα ολοκλήρωσης 19:00-21:00

Κόστος Συμμετοχής:

150 ευρώ – προσφορά : 100ευρώ

Earlybird(22|06|2022) :80 ευρώ

Προσφορά για τα ενεργά μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching :65 ευρώ

Προσφορές για ομάδες (3 άτομα και άνω) ύστερα από προσωπική επικοινωνία

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : τα έξοδα μεταφοράς του ποσού βαρύνουν τον συμμετέχοντα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρξει δυνατότητα παρακολούθησης.

– Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

– Η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την καταβολή των χρημάτων.

Σημαντικές σημειώσεις :

1. Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 27/06.

2. Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη εφόσον έχει κατατεθεί το κόστος συμμετοχής

3. Για κάθε κατάθεση θα χρειαστεί να γίνει αποστολή του αποδεικτικού με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

4. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες

5. Εφόσον ξεπεραστεί ο αριθμός συμμετοχών και έχει κατατεθεί το κόστος συμμετοχής, αυτό θα επιστραφεί άμεσα.

6. Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής κάθε συμμετέχων θα λάβει οδηγίες για την σύνδεση του στην πλατφόρμα που θα γίνει το webinar.

Κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ –

Καραθάνος Γεώργιος, Λιβερίου

ΙΒΑΝ : GR6701710560006056147310070SWIFT BIC : PIRBGRAA