Φόρτωση Εκδηλώσεις

Υπάρχει μια συνεχής πίεση για μόνιμη επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Οι άνθρωποι φοβόμαστε να αποδεχθούμε ότι πραγματικά έχουμε βιώσει ή και ακόμα βιώνουμε αποτυχία στην ζωή μας κρύβοντας τον εαυτό αλλά και τα συναισθήματά μας, νοιώθοντας άσχημα, μη βρίσκοντας ψυχική ηρεμία, ζώντας αγκαλιά με μόνιμο άγχος. Επιπλέον στρουθοκαμηλίζουμε λέγοντας ότι δεν έχουμε την παραμικρή αποτυχία, χάνοντας τα πολύτιμα δώρα της. Φοβόμαστε την απόρριψη των άλλων… ενώ η δική μας αυτό-απόρριψη είναι πλέον γεγονός.

 

Το webinar «Η δυναμική της από-τυχίας» έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στην έννοια της αποτυχίας, αλλά ακόμα περισσότερο μια άλλη προσέγγιση στη διαχείριση της αποτυχίας, ως θεμελιώδες μέσο επιτυχίας.

 

Εισαγωγή

Ένα webinar διάρκειας 2 ωρών, το οποίο επικεντρώνεται στο τομέα  της αποτυχίας αλλά  και στο ρόλο της στη ζωή μας. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στις έννοιες της αποτυχίας και της επιτυχίας, αλλά και στην επανατοποθέτηση της σκέψης τους για την αξιοποίησή της (της αποτυχίας),  μετατρέποντας τα οφέλη της, σε στοιχεία που θα τους φέρουν στην επιτυχία, όπως αυτή ορίζεται από τους ίδιους. Το webinar προσφέρει πρακτικά βήματα και εργαλεία άμεσης εφαρμογής.

 

Σκοπός

Στο webinar γίνεται η εκπαίδευση για την επανατοποθέτηση απέναντι στο θέμα της επιτυχίας και της αποτυχίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αξιοποίηση της αποτυχίας ως αφετηρίας για την πορεία στην επιτυχία της ζωής που επιθυμεί ο κάθε άνθρωπος, και όχι για τη ζωή που του επιβάλλεται ως επιτυχημένη.

 

Οι υποψήφιοι μαθαίνουν να :

 • Ορίζουν την αποτυχία και την επιτυχία.
 • Εντοπίζουν και να καταγράφουν τις διαφορές ανάμεσα στο μοντέλο επιτυχίας που επιβάλλεται σε σχέση με το μοντέλο επιτυχίας που θέλουμε εμείς.
 • Αναγνωρίζουν τους λόγους της αποτυχίας.
 • Διαχειρίζονται την αποτυχία αποτελεσματικά.
 • Εντοπίζουν και αξιοποιούν τα οφέλη της αποτυχίας για να φτάσουν σταθερά στην επιτυχία όπως αυτοί αγαπούν.
 • Καθορίζουν την επιτυχία όπως ορίζεται από τους ίδιους.
 • Εργάζονται με μέθοδο και σύστημα για να κατακτήσουν την επιτυχία τους.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

 • κάθε άνδρα ή γυναίκα, εργαζόμενο ή άνεργο, πτυχιούχο ή φοιτητή, επιχειρηματία, υπάλληλο ή/και συνταξιούχο ο/η οποίος-α επιθυμεί να απαλλαγεί από το μη χρήσιμο βάρος της αποτυχίας, ενώ συνεχίζει να επιθυμεί την εξέλιξη και την επιτυχία όπως ορίζεται προσωπικά από τον ίδιο.
 • κάθε επαγγελματία, Coach, Ψυχολόγο, Σύμβουλο, Εκπαιδευτή, Δάσκαλο αλλά και κάθε επαγγελματία που συνεργάζεται με τον άνθρωπο και έρχεται αντιμέτωπος με θέματα αποτυχίας και διαχείρισής τους.

Το υλικό του Webinar μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο Coaching από τους επαγγελματίες Coaches.

Το webinar στηρίζεται σε πρακτικά δομημένα και λογικά βήματα και όχι σε αφηρημένες, αόριστες και αδιευκρίνιστες ενέργειες.

 

Η μέθοδος:

Το webinar είναι εντατικό και πρακτικό. Υπάρχουν απλά, λογικά και άμεσα αποτελεσματικά εργαλεία από την ελληνική και διεθνή αγορά, τα οποία εφαρμόζονται σε όλους τους συμμετέχοντες για την εφαρμογή όλων όσων διδάσκονται.

 

Τα οφέλη όσων συμμετάσχουν :

 • Απλό, πρακτικό, κατανοητό και άμεσα εφαρμόσιμο webinar για κάθε άνθρωπο κάθε ηλικίας, εργασίας, εκπαίδευσης και παρελθόντος.
 • Βαθιά κατανόηση της αποτυχίας και της αντιμετώπισής της αλλά και της αξιοποίησής της ως μέσο για την επιτυχία.
 • Ένα πλάνο έργου (action plan) άμεσης εφαρμογής.
 • Ένα κατανοητό εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

 

Κόστος Συμμετοχής:

Αρχική τιμή: 150€

Προσφορά: 100€

Early bird: 80€ (15 Σεπτεμβρίου 2021)

Μέλη του HiC: 65€

Θέσεις Περιορισμένες!!

 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

– Η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την καταβολή των χρημάτων.

Η θέση σας κατοχυρώνεται με την αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής στο email της γραμματείας: grammateiahic@gmail.com

Για όποια διευκρίνηση επικοινωνήστε με την γραμματεία μας: grammateiahic@gmail.com

Κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Καραθάνος Γεώργιος, Λιβερίου
ΙΒΑΝ : GR6701710560006056147310070
SWIFT BIC : PIRBGRAA

 


Promo Webinar: